מן הבקר: (1 לבחירה)

* סטייק עין – צלוי ברוטב פלפלת / רוטב צידים / רוטב צ'ימיצ'ורי.
* ספריבס – צלעות בקר צלוי ברוטב מקטר מרלו.
* אסדו דרום אמריקאית – צלעות בקר ברוטב ברביקיו.
* אסדו מזרחי – צלעות בקר בניחוח מזרחי.
* אסדו טקסני – צלעות בקר בניחוח שום ודבש.
* סטייק ציידים – ברוטב פטריות ויין.

 


מן העוף: (2 לבחירה)

* פרגית אסייתית – צלוי על גריל פחמים נוסח ניו אורלינס.
* פרגית קייג'ין – מושחם על גריל פחמים נוסח ניו אורלינס.
* חזה עוף – במרינדה עשבי תיבול על גריל פחמים.
* חזה עוף אסייתי – חזה עוף על גריל פחמים בצ'ילי.
* כרעיים עוף – בגריל בנוסח מזרחי.
* עוף הוואי – כרעיים עוף צעיר צלוי ברוטב סילאן ואננס משמש בקרמל.

 

פינת השדרוגים -EX

* קורדונבלו – חזה עוף ממולא בבשר טחון ופטריות מוקפצות בציפוי פריך.
* עוף צלוי – בתוספת של מגוון עשיר של פירות יבשים.
* דואט אסדו ופרגית – בנוסח אסייאתי מוגש על קרם בטטה.
* סטייק אנטריקוט - צלוי על גחלים על מצע של עלי רוקט.
* לשון בקר – ברוטב פלפלת / ברוטב פטריות.

 

תוספות 3 לבחירה

* אורז לבן - בעיטור שקדים וצימוקים.
* אורז בוכרי – אושפלו עם גזר, בצל וגרגירי חומוס.
* אורז תאילנדי – אורז לבן מוקפץ עם ירקות בנוסח אסייאתי.

*אורז אינדיאני- אורז לבן בשילוב של אורז בר, קצח ושומשום קלוי
* דואט תפו"א ובטטה – שילוב של תפו"א ובטטה צעירה אפויים בתנור.
* פומפריזאן – תפו"א צעירים עם רוזמרין ושמן זית.
* תפו"א דהז'רה – פלחי תפו"א אפויים בשמן זית וטימין.
* הום פרייז – פלחי תפו"א קריספי נוסח ניו אורלינס.

*בורגול - חיטה תפוחה ועדשי סזלת, עשבי תיבול ורצועות פלפלים
* שעועית ירוקה – עם עגבניות שרי ושומשום.
* זיתים- בנוסל מראקש.

 

*כל המנות מוגשות בתוספת סלט עלים רענן ברוטב חרדל דבש וניחוח הדרים.
 

 

פינת השידרוגים- EX

* פירות יבשים מבושלים (טנזיה)
* חורשט סבזי / מוסמה / אלו
* גונדי