סלטי הדודאים:    (6 לבחירה)

* חומוס הבית – שמן זית, טחינה ופטרוזיליה קצוצה.
* חמוצים – זיתים ומלפפונים חמוצים.
* חמוצי הבית – תחמיץ פלפלים, גזר, קולורבי ושאר ירקות העונה בתיבול ים תיכוני.
* מטבוחה – עגבניות מבושלות בפלפלים חריפים בשום בנוסח מראקש.
* סלט מקסיקני – תירס בליווי גמבה, מלפפון חמוץ וירק.
* סלט וולדורף – תפו"ע, אננס, קצפת צמחית.
* סלט סלק ארגמן – סהרוני סלק אדום מבושל בלימון.
* סלט סלק אביבי – שערות סלק חי, פרי הארץ שמן שומשום וכוסברה.
* סלט פילדלפיה – פלפל מתוק ב-3 צבעים בתחמיץ ושום.
* סלט סיני – רצועות ירקות ברוטב חמוץ מתוק וזרעי שומשום קלוי ונבטים גרוסים.
* סלט מלפפונים – שום, שמיר, בצל בתחמיץ ושומשום.
* סלט גזר חי – מגורד עם סלרי ולימון.
* סלט גזר מתוק - בתוספת אננס וצימוקים.
* סלט גזר מבושל – בתיבול מרוקאי.
* סלט אבוקדו – אבוקדו קוביות בעשבי תיבול (בעונה).
* סלט בטטה – קוביות בטטה אפויה בתנור עם בזיליקום מלח ופלפל.

* ניחוח השרי- עגבניות שרי בתיבול זעתר ומיץ לימון.
* אלה רומנה – פטוצ'יני, עגבניות שמש בליווי ירק טרי, שמן זית ושום.
* סלט עגבניות אוריינטלי- עגבניות טריות עם שום, בצל, פטרוזיליה ופלפל חריף.
* סלט טאבולה- חיטה טפוחה, לימון וירקות קצוצים דק בליווי נענע ופיטרוזיליה.
* פלפל חריף- שלם מטוגן.
* סלט פלפלים- מיקס פלפלים ופלפל חריף מטוגנים (פיקנטי).
* סלט שומר (בעונה).
* סלט כרוב - כרוב לבן זרעי קימל ולימון סחוט.


* סלט פטריות – מוגש חם ברוטב אסיאתי- בתוספת מחיר.

 

מעולם החציל:


* חציל רומני- חציל קלוי, גמבה, מלפפון כבוש, שום.
* חציל במיונז- חציל קלוי בתיבול מיונז.
* חציל ויניגרט- חציל פרוס מטוגן עם בצל גמבה ומלפפון חמוץ.
* חציל בלאדי - חציל קלוי\ בגריל בזילוף טחינה שמן זית ועשבי תיבול.
* חציל בעגבניות- פרוסות חציל מטוגנות ברוטב עגבניות חריף שום.
* חציל בטעם כבד.

 

מנת פתיחה אישית:     (1 לבחירה- כתחליף לסלטים)

 

* טרטר סלומון מעושן:
  שבבי סלומון מעושן, קוביות פלפלים ב 3 צבעים, בצל סגול ועגבניות קונקסה,
  בעיטור איולי, עירית, ופילה לימון.

* אנטיפסטי:
  מבחר ירקות קלויים בליווי פרח סלומון ושמן טרטופו מעושן.

* יקיטורי סלומון:
  שיפוד סלומון יפני בציפוי שקדים ושומשום קלוי, מעוטר ברוטב טריאקי
  ושמן שומשום.

* מניפת פירות:
  מניפת מלון/אבטיח (בעונה)

 

פינת השידרוגים-EX:

 

* Ex פטה כבד צרפתי
  מוגש בליווי ברוסקטה על מצע צ'אטני תמרים.

* Ex פטה כבד עוף
  מוגש על קרוסטיני צ'יפס בצל ברוטב מרלו.